Apotheek West Maas en Waal, locatie Beneden Leeuwen en Dreumel

Bij onze apotheek gaat de zorg voor de klant verder dan enkel het verstrekken van medicijnen. Apotheek West Maas en Waal biedt oplossingen en denkt daarbij mee met de klant.

Website

Apotheek West Maas en Waal is opgericht op 1 oktober 1985 en heeft momenteel twee vestigingen in het Land van Maas en Waal. Een vestiging in Beneden Leeuwen en een vestiging in Dreumel (Gezondheidscentrum DreumelZorg).

BeeldZorg

Zorg op afstand is de toekomst. Beeldzorg (of beeldschermzorg) bieden wij aan via een digitale spreekkamer, waarbij er face-to-face contact is tussen een zorgverlener en patiënt. Beeldzorg kan geactiveerd worden op een laptop (e-mail) of op een mobieltje (sms bericht).

Medische Gegevens

Het LSP (landelijk schakel punt) is opgericht zodat bepaalde zorgverleners medische gegevens veilig kunnen raadplegen. Om de privacy van medische gegevens te waarborgen, kunnen huisartsen en apothekers deze niet zomaar delen met andere zorgverleners. Dit mag alleen gedeeld worden wanneer je daar zelf toestemming voor hebt gegeven. Zorgverleners mogen je gegevens alleen raadplegen als dit noodzakelijk is voor je behandeling.

Op Volgjezorg kun je volgen welke gegevens zijn er met jouw toestemming via het Landelijk Schakelpunt gedeeld? Zo weet je altijd wat er met je medische gegevens gebeurt.

eFacturatie

Onze facturen worden standaard digitaal verstuurd. Alleen als u dat expliciet aangeeft worden nog (vooralsnog zonder enige administratiekosten) papieren facturen gestuurd.

Hieronder vind u meer lezen over hoe eFacturatie precies werkt.