Apotheek West Maas en Waal, locatie Beneden Leeuwen en Dreumel

Bij onze apotheek gaat de zorg voor de klant verder dan enkel het verstrekken van medicijnen. Apotheek West Maas en Waal biedt oplossingen en denkt daarbij mee met de klant.


MijnGezondheid.NET

Met MijnGezondheid.net regelt u online een aantal gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek. Wanneer u als patient gebruik wil maken van MijnGezondheid.net log dan HIER in.

 

MedGemak (proefproject)

Deze app is gekoppeld aan het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Met de app kunt u nu nog eenvoudiger online uw zorgtaken regelen waar en wanneer het u uitkomt.

MedGemak biedt onder andere de mogelijkheid om online een afspraak te maken in de praktijk, vragen te stellen aan uw zorgverlener en herhaalrecepten te bestellen voor uw medicatie.

Voordat u met de app kunt starten, moet u de app koppelen aan uw MijnGezondheid.net-account. Dit doet u door eenmalig in te loggen met uw DigiD met sms code of via de DigiD app. Daarna kunt u inloggen met een 5-cijferige pincode. Sinds kort kunt u voor de MedGemak-app ook een activatiecode krijgen van de apotheekmedewerker in de apotheek.

 

Hulp nodig ?

Heeft u extra hulp nodig bij het inloggen of de installatie van de app kijk dan HIER voor de meeste gestelde vragen en antwoorden.

 

Verschil MedGemak-app en MijnGezondheid.net

Via de MedGemak-app beschikt u over de 3 meeste gebruikte functies:

  1. Afspraak maken
  2. Een consultvraag stellen
  3. Herhaalrecepten aanvragen

Voor overige zaken zoals dossier inzage en lab uitslagen kunt u het patiëntenportaal van MijnGezondheid.net raadplegen.

MedGemak in 5 stappen op uw smartphone !