Alphega apotheek West Maas en Waal, locatie Beneden Leeuwen en Dreumel

Met de slogan ‘Altijd dichtbij' laat Alphega apotheek zien dat de zorg voor de klant verder gaat dan enkel het verstrekken van medicijnen. Alphega apotheek biedt oplossingen en denkt daarbij mee met de klant.

Website

Alphega apotheek West Maas en Waal is opgericht op 1 oktober 1985 en heeft momenteel twee vestigingen in het Land van Maas en Waal. Een vestiging in Beneden Leeuwen en een vestiging in Dreumel (Gezondheidscentrum DreumelZorg).

Webshop

Ook online heb je bij Alphega apotheek keuze uit een uitgebreid assortiment huidverzorgingsproducten en zelfzorgmiddelen. Plaats eenvoudig en snel je bestelling. 24 Uur per dag, 7 dagen per dag online bestellen via onze webshop.

Medische Gegevens

Het LSP (landelijk schakel punt) is opgericht zodat bepaalde zorgverleners medische gegevens veilig kunnen raadplegen. Om de privacy van medische gegevens te waarborgen, kunnen huisartsen en apothekers deze niet zomaar delen met andere zorgverleners. Dit mag alleen gedeeld worden wanneer je daar zelf toestemming voor hebt gegeven. Zorgverleners mogen je gegevens alleen raadplegen als dit noodzakelijk is voor je behandeling.