Apotheek West Maas en Waal, locatie Beneden Leeuwen en Dreumel

Bij onze apotheek gaat de zorg voor de klant verder dan enkel het verstrekken van medicijnen. Apotheek West Maas en Waal biedt oplossingen en denkt daarbij mee met de klant.

Kunt u dat even uitleggen ?

Middels de onderstaande linkjes, krijg je uitleg van medicijnen en adviezen;

Bijsluiters en Gezondheidsadviezen

Op de onderstaande link vind je meer informatie en advies over jouw gezondheid. Klik vervolgens op het onderwerp om de pagina te openen of de folder te downloaden.

Schengenlanden

Om te kunnen reizen binnen Schengenlanden met medicijnen die onder de Opiumwet vallen is een Schengenverklaring nodig. Wilt u weten of u voor uw reisbestemming een Schengenverklaring nodig heeft?

Kijk dan in de landenlijst.

Alcura

Voor de levering van hulpmiddelen werken wij intensief samen met onze partner Alcura. Alcura is onderdeel van Alphega en is een landelijke speler die voldoet aan de eisen van alle zorgverzekeraar.

Een hulpmiddel wordt vanuit Alcura direct bezorgd bij de patient of kan in een van onze vestigngen door de patient afgehaald worden.

Spoedleveringen zijn alleen in zeer uitzondelijke situaties mogelijk.

Vanaf 1-1-2021 werken wij niet langer samen met andere hulpmiddelen leveranciers, en ondersteunen deze dus ook niet langer voor patient en andere zorgverleners.