Apotheek West Maas en Waal, locatie Beneden Leeuwen en Dreumel

Bij onze apotheek gaat de zorg voor de klant verder dan enkel het verstrekken van medicijnen. Apotheek West Maas en Waal biedt oplossingen en denkt daarbij mee met de klant.

Kijksluiter

Gebruikt u wel eens medicijnen? Dan kent u vast de bijsluiter wel die in de verpakking van uw medicijn zit. Veel mensen vinden de bijsluiter best ingewikkeld. Daarom is er nu ook Kijksluiter. Kijksluiter is een korte animatievideo die de belangrijkste informatie uit de bijsluiter in begrijpelijke spreektaal uitlegt. Kijksluiter bevat alleen informatie die voor u relevant is en geeft antwoord op vragen zoals: waarvoor moet ik het medicijn gebruiken, wat kan ik ervan verwachten en waar moet ik op letten ?

Gratis toegang tot kijksluiterwebsite

Als patiënt van Alphega apotheek West Maas en Waal krijgt u gratis toegang tot de kijksluiterwebsite. Wij bieden deze extra service graag aan.


Gebruikmaken van de Kijksluiter

Wilt u gebruikmaken van de Kijksluiterwebsite? Klik dan op de naastliggende afbeelding om direct een kijksluiter van uw medicijn te bekijken. Bekijkt u uw Kijksluiter liever op uw mobiele telefoon of tablet? Dan is er ook een mobiele app die u kunt downloaden in de Google Playstore of de Appstore.